Als Piet Slager vriend steunt u ons museum en geniet u een jaar lang van allerlei voordelen voor één persoon.

U kunt Vriend worden van Museum Slager door onderstaand formulier in te vullen en uw bijdrage van  € 30,- (mag meer zijn natuurlijk) direct te betalen via iDeal, 

Eenmaal per jaar wordt uw Vriendenbijdrage automatisch afgeschreven van het bankrekeningnummer waarmee u nu de eerste keer uw bijdrage heeft betaald, mits u daar uiteraard toestemming voor hebt gegeven in onderstaand formulier.

U ontvangt van ons een bevestigingsmail met daarin nogmaals de door u ingevulde gegevens ter controle en vouchers voor het welkomstgeschenk en de gratis lezing. Het welkomstgeschenk kunt u met de voucher afhalen bij de receptie van het museum. De jaarkaart voor gratis toegang tot het museum wordt u later per post toegezonden.

We danken u hartelijk voor uw bijdrage!‌


AANMELDFORMULIER PIET SLAGER VRIEND VAN MUSEUM SLAGER

Ik meld me hierbij aan als Piet Slager Vriend van Museum Slager met de volgende gegevens (gegevens met een * zijn verplicht)

Nadat u heeft betaald, krijgt u ter controle van ons een mailtje met de gegevens zoals deze door u zijn ingevuld. Mocht u in deze mail toch nog een onjuist gegeven tegenkomen, laat het ons dan weten via een mail naar vrienden@museumslager.com.
Na deze betaling via iDeal wordt jaarlijks dit bedrag via automatische incasso van uw rekening afgeschreven, mits u hier mee akkoord bent gegaan. U kunt uw Vriendschap te allen tijde beëindigen door een mail te sturen naar vrienden@museumslager.com