Zomer-kinderdagen in 2023

Zomer-kinderdagen in 2023

Kom tijdens de zomervakantie naar Museum Slager in Den Bosch

Op woensdag 9 en 16 augustus en op dinsdag 22 augustus organiseert het museum opnieuw kinderdagen. Kinderen zijn van harte welkom om met hun ouders, opa’s, oma’s, ooms en tantes een leuke en leerzame middag in ons museum te beleven. De afgelopen jaren zagen we tijdens deze dagen veel enthousiaste kinderen met hun begeleiders.

Museum Slager heeft nieuwe, uitdagende en leerzame speurtochten voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 8 jaar en van 9 t/m 12 jaar. Een van de speurtochten sluit aan bij de nieuwe wisselexpositie ‘Zomerzotheid’ die op 23 juli wordt geopend. We hebben een app waarmee de kinderen tekenles krijgen van Piet Slager. Voor oudere kinderen is er nog het dobbelspel. De verrassende vragen van het spel laten je anders kijken en nadenken over de kunst in het museum.

Eén van de museumzalen wordt ingericht als kinderatelier. In dit kleurenparadijs kunnen kinderen knutselen en een Slager-kleurplaat maken. Voor iedereen is er gratis koffie/thee, ranja en koek. Aan het eind van het museumbezoek krijgen de kinderen een leuke verrassing.

De kinderdagen zijn op 9, 16 en 22 augustus van 11.00 tot 17.00 uur. Kinderen tot 18 jaar hebben gratis toegang. Ouders, opa’s en oma’s betalen de reguliere toegangsprijs. Graag vooraf reserveren en/of laten weten dat je komt en liefst ook ongeveer hoe laat. Dat kan via onderstaand Inschrijfformulier of via telefoonnummer 0736133216 of via e-mail, educatie@museumslager.com.

Datum

22 aug 2023
Verlopen

Tijd

11:00 - 17:00

Kosten

Kinderen tot 18 jaar gratis toegang. Ouders, opa’s en oma’s betalen de reguliere toegangsprijs
Categorie
Ga naar de bovenkant