Meet & Greet met Koen Nieuwendijk van Lieve Hemel

op zondagen 4 september en 2 oktober 2022

Meet & Greet met Koen Nieuwendijk van Lieve Hemel

[Floating-Button id=”1″]

Op zondag 2 oktober is Koen Nieuwendijk, eigenaar van galerie Lieve Hemel Amsterdam, vanaf 13.00 uur in Museum Slager aanwezig voor een Meet & Greet bij de expositie ‘Met Dank aan Jheronimus!’. Bezoekers zijn zeer enthousiast over deze tentoonstelling. Koen Nieuwendijk kan zeer interessant vertellen over het waarom van de expositie en de werken van de verschillende kunstenaars.

Galerie Lieve Hemel is gespecialiseerd in hedendaags realisme. In de expositie ‘Met dank aan Jheronimus’ is een selectie van werken te zien van gelauwerde kunstenaars en talent onderweg. Schilderijen van Nederlandse kunstenaars zoals Theo Voorzaat, Anneke van Brussel, Olav Cleofas van Overbeek, Karel Sirag, C.B. Muller, Alex de Vrede, Peter van Poppel en Erik van der Esch.

Koen Nieuwendijk is geboren Bosschenaar en laat zich sinds de expositie die het Noordbrabants Museum in 1967 organiseerde inspireren door Jeroen Bosch: “Hij had een ideeënrijkdom en voorstellingsvermogen die zijn tijd overstegen en nog steeds verbazen. Zonder kopie van hem te willen zijn, laten de hedendaagse kunstenaars zien hoe zij in onze tumultueuze tijd met tegenslag en vooruitgang omgaan. Van de Zonnekoning en andere werken van Erik van der Esch, de sobere stillevens van Overbeek tot en met de portretten van Anneke van Brussel: in hun werken geven de kunstenaars met durf en begeestering invulling aan hun passie. De werken zijn zeer gevarieerd, boeiend en verrassend, zitten vol symboliek en associaties en blijven inspireren.”

De Meet & Greet op zondag 2 oktober is van 13.00 tot 17.00 uur. Graag vooraf uw bezoek reserveren. Zie hieronder.

Erik van der Esch, Zonnekoning

 

Theo Voorzaat. Schuurtje in Frankrijk

Datum

02 okt 2022
Verlopen

Tijd

13:00 - 17:00

Kosten

De normale toegangsprijzen zijn van toepassing
Categorie
Ga naar de bovenkant