Meet & Greet Het Geheim van de Meester

Michel van de Laar, restaurator en zeer betrokken bij de reconstructies en het programma, en Marc Pos, voormalig producent zullen aanwezig zijn in Museum Slager voor een Meet & Greet. Zij kunnen zeer boeiend vertellen en zullen laten zien dat reconstrueren iets heel anders is dan kopieën maken. Zij vertellen onder andere over hun zoektochten in de tijd, bijvoorbeeld de leef- en werkwereld van Rembrandt en hun zoektochten in en naar verf. En ook over hun zoektochten in de schilderijen: in verschillende werken zijn haren gevonden en ook die moesten opnieuw gezocht en gevonden worden en een plek krijgen in de reconstructies. Michel van de Laar is als restaurator ook nauw verbonden met Museum Slager.

Voormalig producent Marc Pos tijdens de opening van ‘Het Geheim van de Meester’

Restaurator Michel van de Laar tijdens de opening van ‘Het Geheim van de Meester’

16 jun 2024

Next Occurrences