Kleurrijke kinderdagen bij Museum Slager!

Kleurrijke kinderdagen bij Museum Slager!

[Floating-Button id=”1″]

De zomervakantie staat voor de deur! Daarom organiseert Museum Slager op dinsdag 26 juli en 2 en 9 augustus speciale kinderdagen. Kinderen zijn welkom om met hun ouders, opa’s, oma’s, ooms en tantes een leuke en leerzame middag in ons museum te beleven.
Er zijn twee speurtochten voor de leeftijd van 5 t/m 8 jaar en van 9 t/m 12 jaar. Een speurtocht door museum Slager is uitdagend, leerzaam, creatief en speels! Laat je leiden door de vele kamers met schilderijen en ga op zoek naar missende details en puzzelstukjes.
Voor oudere kinderen is er het dobbelspel. Een spel dat leuk en interessant is voor kinderen én volwassenen. De verrassende vragen van het spel laten je anders kijken en nadenken over de kunst in
Museum Slager.
Eén van de museumzalen wordt ingericht als kinderatelier. In dit kleurenparadijs kunnen kinderen een Slager-kleurplaat maken en creatief aan de slag met verschillende knutselopdrachten.
Er is voor iedereen gratis koffie/thee, ranja en Bossche koek. Ook is er voor de kinderen aan het eind van het museumbezoek nog een leuke verrassing.

Voor deze speciale kinderdagen is aanmelden niet verplicht, maar wel gewenst. Dat kan door een mail te sturen naar educatie@museumslager.com waarin u aangeeft hoe laat en met hoeveel kinderen u langs wil komen. Aanmelden kan ook m.b.v. onderstaand schrijfformulier. We zien u graag!

 

 

 

 

Datum

09 aug 2022
Verlopen

Tijd

11:00 - 17:00

Kosten

Kinderen tot 18 jaar hebben gratis toegang. Volwassenen betalen de reguliere toegangsprijs.

Locatie

Museum Slager
Museum Slager, 's-Hertogenbsoch
Categorie
Ga naar de bovenkant